Коя храна за пчели да изберем?

Коя храна за пчели да изберем?

Нашия отговор е, че която и храна за пчели да изберете в никакъв случай няма да сбъркате, но най-добре е да се съобразите с това от какво имат нужда пчелите. Например, когато стартира пролетния сезон е по-добре да подхраните пчелите с богата на протеин/белтък/ храна, като медопип плюс пита. Това ще Ви осигури добър старт на сезона ше подбудите бързо семействата и най-важно, майката пчела.

Ако семействата са слаби и боледуват можете да изберете медопип нозепина , за да си гарантирате здрави пчели със силен имунитет. Медопип нозепина пита е едновременно храна за пчели и естествен имуностимулатор срещу болести и паразити по пчелите. Богата е на естествени антиоксиданти, минерали и витамини.

За късно есенния и зимния период можете да изберете пита медопип нозепина. Тя е много добре балансирана храна и ше осигури на пчелите необходимите хранителни запаси за да изкарат зимата.

През пролетния и летния сезон подхранвайте с Коник Арома ИНВЕРТ, това и ензимно инвертиран захарен сироп. С течната храна за пчели ще давате на пчелите винаги свежа енергия в най-изтощителния за тях период, а те ще Ви се отблагодарят с богат добив на мед, разбира се.

Придържайки се към нашите препоръки ще намалите риска от загуба на пчелни семейства до минимум и ще си гарантирате увеличаване добива на мед.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Не можете да прочетете? Сменете текста. captcha txt

Start typing and press Enter to search