Храна за пчели за превенция и борба с болестите по пчелите

МЕДОПИП НОЗЕПИНА

  • Медопип Нозепина е храна за пчели, която благодарение на своите качествени съставки  се доказва, като съвременно, натурално и много ефективно средство в борбата и превенцията с болестите по пчелите.
  • Медопип Нозепина е създадена и разработена по технология изключително насочена срещу нозематозата, болест водеща до пагубни последствия за пчелните семейства и техните поколения, болест носеща на пчеларя сериозни финансови и материални загуби свързани с денонощен труд и харчене на много средства за различни видове препарати и лекарства.
  • Сега благодарение на тази храна пчеларите имат възможността да окажат истинско противодействие на нозематозата.Благодарение на нашата храна за пчели не само ще направят превенция, но и ще се застраховат от по нататъшни поражения по пчелите. Ще създадат здрав имунитет за пчелните семейства, както и за следващите поколения.
  • Медопип Нозепина оказва превантивно и имуностимулиращо действие върху пчелите, като ги прави по малко податливи и добре имунизирани срещу паразитите. Този съвременен имуномодулатор благодарение на прецизно подбраните в него хранителни добавки е съобразен изцяло с био гена на пчелите, като по този начин ги защитава максимално от заобикалящите ги болести.

През цялото време докато пчелите работят във външни условия, както и в последващото им зазимяване те имат изграден предпазен щит, който държи паразитите на безопасно разстояние.

  • Какво съдържа Медопип Нозепина?
  • Медопип Нозепина е храна за пчели/допълващ фураж за пчели/ от ново поколение, която благодарения на уникалния състав гарантира на пчеларя силни и здрави пчелни семейства!

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

За подхранване на пчелите целогодишно

СЪСТАВ:

Захар на прах 75%, Глюкозен сироп 15.5%, Фруктоза 7.8%

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ:

Суров протеин – 0.30%

Сурови мазнини – 0%;

Сурови влакнини – 0.39%;

Сурова пепел – 0.00%;

Натрий – 0.0016%;

Захароза – 94.50% 

Добавки в 1 кг:

Калиев йодид/Potassium iodide (3b201)-0.10 mg.

Дистрибутор: Коник Арома ЕООД гр. София

Най-добър преди: 24 месеца от датата на производство

Условия на Съхранение:  На сухо и тъмно място в оригиналната опаковка, при температура до 28 градуса

Опаковка:1000 гр. Нето,  20 кг. Кашон

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Не можете да прочетете? Сменете текста. captcha txt

Start typing and press Enter to search