Чудотворното арганово масло

Моят чудотворен продукт!

Здравейте,

 Казвам се Евелина Николова и съм жена,която се грижи за здравето и външния си вид с любов и отговорност. Смятам,че красотата идва отвътре и на човек не му е нужно да използва скъпа козметика, за да изглежда добре.
Затова ползвам предимно био продукти. Един от тях е “ Moroccan Argan Oil“ на фирма Коник Арома. Използвам аргановото масло от 10 месеца и се радвам, че попаднах не случайно на него. Очарована съм от благотворното въздействие на това Арганово олио върху тургура на кожата ми! Попива много бързо, действа омекотяващо, подхранващо, хидратиращо и регенериращо.
  По професия съм маникюрист (майстор-преподавател) и работя в салон за красота. От професионална гледна точка за мен е важно да се грижа по най-добрия начин и за моите клиенти. Преди да приложа някой продукт в употреба, винаги го изпробвам на себе си и когато се уверя в положителните му качества, тогава на драго сърце го препоръчвам на клиентите си. Те знаят този факт и с доверие се отнасят към препоръките ми. Така Аргановото масло на Коник Арома ЕООД, бързо придоби популярност в нашия салон за красота и се превърна в предпочитан продукт за много от нашите клиенти.
Използват го и всички от моето семейство, а също така и приятели. Очаровани са!  Пробвайте го и вие ,за да се уверите сами в чудотоворните качества на „Moroccan Argan Oil“ представен от Коник Арома.
Автор:
Евелина Николова-Маникюрист (майстор-преподавател)
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Не можете да прочетете? Сменете текста. captcha txt

Start typing and press Enter to search